Hopp til innholdet

Registrering

Vil holder åpent for registreringer til Sjakk5ern 2023 til og med onsdag 1. februar. Klasser registrert før opprinnelig frist 20. januar prioriteres i utdeling av materiell, men senere registrerte vil minimum få tilgang til opplæring og kan delta i mesterskapet.

Registrer din 5. klasse og motta Sjakk5erns digitale opplæringspakke helt kostnadsfritt! Alle får tilgang til digital opplæring og brett/brikker sendes ut så langt budsjettet rekker og i forhold til oppgitt behovsgrad.

Legg inn én registrering for hver klasse eller gruppe (ikke trinn) som skal delta, sammenslåinger eller blanding av klasser er ikke tillatt. Legg inn en forklarende kommentar om elevtallet overstiger 30. Øvre grense er 40 elever, men anvend mindre enhet om det finnes og brukes jevnlig. Kontaktlærer kan representere flere klasser/grupper.

    Informasjon om klassen    Vi prøver å fordele ressursere etter hvor behovet er størst og setter stor pris på riktig avkryssing av behov. Brett/brikker kan også kjøpes til rabattpris hos vår samarbeidspartner.